Bemutatkozás Autók Szolgáltatások Finanszírozás Referenciák Kapcsolat
Márka: Típus:
Évjárat: (-tól -ig) -
Hengerűrt.: (-tól -ig) - cm3 Üzemanyag:
Állapot: Vételár: (-tól -ig) - Ft

Cégünk telephelyén az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe:

Használt és sérült járművek:

Bizományos értékesítése: az Avantgarde Autó Telephelyén lehetőséget biztosítunk Ügyfeleink számára, hogy a megunt –vagy számukra már nem megfelelő- gépjárműveket értékesítési céllal díjtalanul elhelyezzék. Használt gépkocsi parkunk kivilágított, 50 gépjármű elhelyezésére alkalmas, telephely engedéllyel, biztosítással rendelkezik, valamint a nap 24 órájában kamerával és kutyákkal őrzött.

Adás-vétel, cserelehetőséggel: az Avantgarde Autó munkatársainak, szakmai hozzáértése segítségével, Ön eladhatja gépkocsiját cégünk részére, valamint az általunk kínált járművek mindegyikénél lehetőséget biztosítunk, hogy autóját értékegyeztetéssel beszámíttassa.

Teljeskörő biztosítási ügyintézések: az Avantgarde Autó -val szerződött biztosítási cégekkel, közös együttműködésben lehetőséget nyújtunk Önnek, hogy irodánkban - nem csak az általunk értékesített gépkocsikra- kötelező felelősségbiztosítást, és casco biztosítást is megkösse. Természetesen azon biztosító társaságok, amelyekkel szerződéses kapcsolatunk van, garantálják Önnek, hogy a nálunk elhelyezett sérült- vagy totálkáros gépjárművek kárrendezésében, az Avantgarde Autó munkatársai segítséget nyújtanak.

Eredetiségvizsgálat: az Avantgarde Autó levéli telephelyén, előzetes időpont egyeztetést megelőzően lehetősége van - egy forró kávé elfogyasztása mellett-, hogy csak a hatósági díj felszámolásával, elvégezzük gépkocsiján vagy motorkerékpárján az adásvételkor elengedhetetlen eredetiségvizsgálatot.

Hitelügyintézés: az Avantgarde Autó munkatársainak szakmai tapasztalata, és a velünk szerződésben álló pénzintézetek többéves együttműködése, lehetőséget nyújt Önnek, hogy kiemelkedő feltételekkel finanszíroztathassa gépjárművét, motorkerékpárját vagy a meglévő tehermentes autójára kölcsönt vegyen fel. A finanszírozási formák teljes palettája megtalálható a hiteltől, a lízingen keresztül a tartósbérletig, valamint a halasztott díjfizetéstől a beépített casco-ig.

Okmányirodai ügyintézések: az Avantgarde Autó munkatársai vállalják, hogy az Ön által megvásárolt - akár külföldön, akár belföldön történt - gépjárművekkel kapcsolatos okmányirodai teendőket elintézzék. Nem kell sorban állnia, időpontot kérnie, és ki sem kell mozdulnia lakásából, mert a hét minden napján - Mosonmagyaróvár és környékéről jelentkező ügyfelekhez- kollégáink elmennek, összeszedik a szükséges papírokat, rendszámtáblákat, és az ügyintézést követően házhoz is viszik a kész dokumentációt.

Internetes autókereskedelem: az Avantgarde Autó hirdetési felületein biztosítjuk a megjelenést. Ha Ön külföldön dolgozik, és szüksége van gépkocsijára nap, mint nap, de mégis értékesíteni kívánja, cégünk vállalja, hogy az érdeklődőket tájékoztatja, időpontot egyeztet Ön helyett, értékesíti gépkocsiját. Így nem kell egész nap telefonálnia és a hívások költsége sem Önt terheli.

 

 
márka / típus: Mercedes-Benz 814/914
évjárat: 1988/08
állapot: normál
ár: 3.500.000 Ft
márka / típus: Mercedes-Benz 814/914
évjárat: 1988/08
állapot: normál
ár: 3.500.000 Ft